Prijava

Vaša prijava

Jovičić stoti nastup u dresu Gorice proslavio pobjedom

[]

Nogometaši Gorice sinoć su na Gradskom stadionu s 1:0 porazili Slaven Belupo, zabilježivši treću prvenstvenu pobjedu. Pobjeda će zasigurno u lijepom sjećanju ostati kapetanu Aleksandru Jovičiću, koji je sinoć odigrao stotu utakmicu u goričkom dresu. Tim činom Jovičić je ušao u respektabilno društvu u kojem se već nalaze Matija Dvorneković, Kristijan Lovrić i Kristijan Kahlina.

Uoči utakmice, predsjednik Nenad Črnko Jovičiću je uručio prigodni poklon, kao trajni znak takvog jubileja.

Zeljko Hladika/PIXSELL

-Kada igrač odigra 100 utakmica u HNL-u tada je sigurno da osim što postoje čvrste konekcije kluba i igrača, iza svega stoji i ispravan nogometni put, a vrlo često baš ti igrači budu i istaknuti i prepoznati od svlačionice kao vođe. Nogomet je takav i znam, iako bih volio reći da se vidimo opet na nekoj novoj fotografiji, u neko drugo vrijeme, nakon sljedećih 100 utakmica za Goricu, da se to sada neće dogoditi, jer ovakvi igrači zaslužuju da nadograde svoje karijere na nekim višim razinama, ali nikad se ne zna, godine su pred nama i uvjeren sam da vremena i za one povijesne fotografije u sljedećim obilježavanjima ima- napisao je povodom ovog jubileja predsjednik Črnko.

Objava Jovičić stoti nastup u dresu Gorice proslavio pobjedom pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva