Prijava

Vaša prijava

ŽUPANIJSKO PRVENSTVO U STRELJAŠTVU: Najbolji Željko Vađić, Ivica Vukoić i SK Plemenitaš

[]

Lipovec (Općina Kloštar Ivanić) bio je za vikend domaćin Prvenstva Zagrebačke županije u streljaštvu-disciplina trap. Natjecanje je bilo i kvalifikacijsko za Prvenstvo Hrvatske koje će se u Zagrebu održati 11. i 12. rujna.

Natjecanje je okupilo 24 strijelca iz šest klubova koji su preciznost pokazali na novoj olimpijskoj streljani. Samo je natjecanje proteklo u dobroj organizaciji i dobrim uvjetima za same natjecatelje, koji su pokazali zavidne rezultate.

Seniorsku titulu osvojio je prekaljeni Željko Vađić, legenda ovog sporta u Hrvatskoj, koji je bio i sudionik Olimpijskih igara u Barceloni 1992. godine. Juniorski naslov osvojio je njegov učenik Ivica Vukoić, dok su u ekipnoj konkurenciji najbolji bili strijelci Plemenitaša.

REZULTATI
SENIORI: 1. Željko Vađić (SK Turopolje), 2. Ivan Bastalec (SD Gord), 3. Željko Svilić (SK Turopolje), 4. Saša Sedmak (SK Plemenitaš), 5. Marko Hegol (SK Lipovec), 6. Dragutin Pek (SK Trap Gradec)
JUNIORI: 1. Ivica Vukoić (SK Turopolje), 2. Filip Jagatić (SK Turopolje), 3. Ivan Mužević (SK Lipovec)
EKIPNO: 1. SK Plemenitaš, 2. SK Lipovec, 3. SK Turopolje

Objava ŽUPANIJSKO PRVENSTVO U STRELJAŠTVU: Najbolji Željko Vađić, Ivica Vukoić i SK Plemenitaš pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.