Prijava

Vaša prijava

Nova serija Nove TV “Bogu iza nogu” snimana po selima općine Orle

[]

Nova TV  pripremila je još jednu seriju domaće produkcije. Naime, riječ je o sitcomu, redatelja Držena Žarkovića naziva „Bogu iza nogu“.

Serija gledatelje uvodi malo mjesto okruženo prekrasnim brežuljcima i netaknutom prirodom. U fokusu su živopisni likovi koje utjelovljuje dobro poznata glumačka ekipa poput: Mirne Medaković, Filipa Juričića, Sare Moser, Ljubomira Kerekeša, Željka Duvnjaka, Asima Ugljena, Slavka Sobina, Maria Valentića, Dina Rogića- prenosi Nova TV.

-Jako sam uzbuđen što uskoro naša serija kreće s emitiranjem. Jedva čekam da publika upozna te da se saživi sa serijom, s likovima. Gledatelji definitivno mogu očekivati jednu otkačenu i pomaknutu seriju koja će im donijeti radost, veselje i smijeh u kuću- poručio je glumac Filip Juričić.

Humoristična serija govori o ambicioznom gradonačelniku koji provodi slobodno vrijeme pecajući, svećenika koji se bori s iskušenjima koje mu donosi život, policajca koji se bavi slučajevima visokog kriminala – poput izgubljenog bicikla.

Što se sve krije u ovom sitcomu gledatelji će moći otkriti uskoro.

Objava Nova serija Nove TV “Bogu iza nogu” snimana po selima općine Orle pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.