Prijava

Vaša prijava

BRAVO DEČKI: Pioniri HNK Gorice u manje od 15 sati osvojili dva turnira

[]

Vikend za nama bio je itekako uspješan za HNK Goricu. Seniorska momčad je osvojila tri boda u srazu sa Slaven Belupom, dok su juniori nastavili dobar niz u 1. HNL, osvojivši bod protiv Osijeka. U tim ritmu nastavila je i pionirska momčad pod vodstvom trenera Denisa Banića koja je tijekom subote i nedjelje osvojila turnire u Brezovici i Buzinu.

Na turniru u Brezovici igralo se u konkurenciji 2007. godišta, a Gorica je u finalu bila bolja nakon izvođenja jedanaesteraca od Mladosti iz Buzina nakon što je susret završio 0:0.
Cijela momčad iznijela je veliki teret ne bi li se okitila pobjedničkim naslovom, a posebno upečatljiv nastup imao je vratar Marko Jug koji je kapitulirao samo jednom, te je sasvim zasluženo proglašen najboljim vratarem, dok je Darijan Bilić bio najbolji igrač.

Dan kasnije, U Buzinu je održan turnir u konkurenciji igrača 2008. godišta. U finalu turnira Gorica je svladala vršnjake iz NK Zagreba s 1-0, a za najboljeg igrača turnira izabran je Krešimir Vidić.

Objava BRAVO DEČKI: Pioniri HNK Gorice u manje od 15 sati osvojili dva turnira pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.