Prijava

Vaša prijava

SLAVLJE GORICE KOD LOKOMOTIVE: Dvorneković asistirao, Lovrić zabio

[]

Gorica je u utakmici 7. kola Prve HNL pobijedila u gostima Lokomotivu 1-0. Jedini gol na utakmici zabio je Kristijan Lovrić u 74. minuti nakon ubačaja Dvornikovića.

Prvu priliku na utakmici imali su nogometaši Lokomotive u sedmoj minuti, s desne strane je Čokaj pucao u donji desni kut, ali je obranio Banić. Nakon toga nema većih uzbuđenja do 18. minute kada je Babec s 20 prodro i potegnuo prema golu Lokomotive no Santini je obranio.

Nakon toga u 32. minuti je s desne strane Dabro s ruba kaznenog prostora opalio prema golu Šibenika, no Banić je dobro reagirao. Pred kraj prvog poluvremena vratara Gorice Banić se spetljao nakon povratne lopte Jovičevića, što su suparnički igrači pokušali iskoristiti, ali Banić se ipak snašao i obranio.

U drugom poluvremenu u 54 minuti ide polukontra domaće momčadi i Cipetić je uspio doći na 21 m od gola Gorice, pucao je snažno, no iznad grede. I onda nakon duljeg razdoblja bez većih uzbuđenja na utakmici, Dvorenković u 74. minuti dodaje Lovriću koji zabija za Goricu sa nekih sedam metara nakon loše reakcije obrane Lokomotive.

Zahvaljujući ova tri boda Gorica je skočila na treće mjesto sa 12 bodova, dok je Lokomotiva četvrta s dva boda manje.

Objava SLAVLJE GORICE KOD LOKOMOTIVE: Dvorneković asistirao, Lovrić zabio pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.