Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kupi prvi bod u višem rangu

[]

Nogometaši Kupe u drugom nastupu u Jedinstvenoj županijskoj ligi došli su do prvog boda. U srazu s Breganom, koja je poput Kupe ove sezone ušla u ligu više, odigrali su 1:1.

Bio je to otvoren susret s jedne i druge strane u kojoj su obje momčadi imale svojih prilika za još pokoji zgoditak, no okviri golova, obrane vratara, ali i promašaji obilježili su susret u kojem je kad se podvuče crta podjela bodova najrealniji ishod.

Počelo je inicijativom Kupe koja je odmah na otvaranju utakmice imala sjajnu priliku preko Ivana Klasnića, nakon čega primat preuzimaju gosti koji prijete preko Drugoviča i Radovanića, čiji je udarac vratar Kupe Kušević obranio, da bi odbijanac Hribara odsjeo na vratnici njegova gola. Sjajnu priliku za Kupu zapucao je Belečić koji je sam izašao na gostujućeg vratara Štibića koji je iz toga susreta izašao kao pobjednik. U sadržajnom prvom dijelu valja još spomenuti i pokušaj Breganina Ivančevića, koji je završio uz vratnicu.

Nastavak susreta Kupa otvara vratnicom Ivana Šandora kojeg je sjajno proigrao Ivan Klasnić-Tuta, dok je pokušaj Radovanića sa suprotne strane obranio domaći vratar koji je ostao nemoćan u 72. minuti kada ga je prizemnim udarcem s ruba šesnaesterca svladao Kristijan Grdović.

Pet minuta kasnije nakon sjajne akcije koju je započeo Pirša, Ivan Šandor je pogodio za izjednačenje na asistenciju kapetana Josipa Brajkovića. U smiraj susreta Sečenj je glavom pucao iznad gostujućeg gola, dok je posljednju priliku za Bregana promašio Kostanjski koji je pucao uz vratnicu.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 2. KOLO
NK KUPA – NK BREGANA 1:1 (0:0)
STRIJELCI: 0:1 Grdović (72), 1:1 Šandor (77)
NK KUPA: Kušević, M. Petković, L. Klasnić, Ruklić, Vranešić, I. Petković, I. Klasnić (od 65. Grahovac), Pirša (od 78. Sečenj), Šandor, Brajković, Belečić (od 61. Šestak). TRENER: Miroslav Lukinić
NK BREGANA: Štibić, Erceg, Dimitrovski, M. Škacan, Kostanjski, Radovanić, F. Škacan, Drugovič (od 84. Vukić), Ivančević (od 84. Bišćan), Hribar (od 58. Antunović), Grdović. TRENER: –

 

Objava FOTO: Kupi prvi bod u višem rangu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.