Prijava

Vaša prijava

FOTO: Meštrica preko Posavca do prve pobjede

[]

Nogometaši Posavca doživjeli su i drugi ovosezonski poraz. Nakon gostujućeg poraza u Lonjici, Posavci su poraženi i kod kuće. Sasvim zasluženo s 3:0 porazila ih je Meštrica, koja je dominirala tijekom cijele utakmice. Njihova pobjeda mogla je biti i daleko uvjerljivija, no zahvaljujući obranama vratara Andrijanića i nepreciznosti gostujućih vratara domaća je momčad na kraju i dobro prošla.

Gostujući igrači od samog su se početka nametnuli te su već na startu zapucali nekoliko izglednih prilika. Kada već nisu mogli zabiti iz “čistih” prilika, kod vodećeg gola koji je bio djelo Ivana Britveca osmjehnula im se i sreća. S 0:1 otišlo se na odmor, a nastavka nije donio prevelike promjene. Gosti su i dalje stvarali prilike protiv indisponiranih domaćina, koji nisu ozbiljnije zaprijetili gostujućem vrataru Mihalinčiću.

Bruno Augustić u 51. minuti je povisio na 2:0, a najbolji igrač susreta Ivan Britvec postavio je konačnih 0:3 pola sata prije kraja susreta. Isti je igrač mogao utakmicu završiti i hat-trickom, no promašio je kazneni udarac, na što su mu navijači dobacili kako je to namjerno napravio kako ne bi morao platiti gajbu.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA-ISTOK, 2. KOLO
NK POSAVEC – NK MEŠTRICA 0:3 (0:1)
STRIJELCI: 0:1 Britvec (16), 0:2 Augustić (51), 0:3 Britvec (60)
NK POSAVEC: Andrijanić, Stanić, Kovačević, Lucin (od 65. Bencek), Breščaković, Vranek, Jambrešić, De. Kučan (od 80. Da. Kučan), Joveš, Desput, Duvnjak (od 23. Rajner, od 63. Ilenić). TRENER: Alen Breščaković
NK MEŠTRICA: I. Mihalinčić, Radaš, Orečić (od 80. Prigorac), G. Mihalinčić, Bartolović, Tuka, Pagadur, Augustić (od 75. Grahovac), Britvec, Skorin, Ćevid. TRENER: Matija Šimunović

Objava FOTO: Meštrica preko Posavca do prve pobjede pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.