Prijava

Vaša prijava

DANIEL ZAGORAC, predsjednik NK Turopoljac: Idemo dalje s istim ciljem, a to je pobjeda u svakoj utakmici!

[]

Poslije tri odigrana kola Jedinstvene županijske lige, NK Turopoljac jedini je klub sa stopostotnim učinkom. Trupe Marka Pancirova redom su rušile Rakov Potok, Naftaš Ivanić te proteklog vikenda, nova u ligi Kupu iz Pokupskog.

-Turopoljac je uspješan kao i njegov predsjednik, pa je pobijedio sva tri protivnika na startu prvenstva. Drago mi je da je naš mladi Tomislav Šutalo, igrač ponikao u Turopoljcu, postigao prvi gol za Turopoljac u ovom prvenstvu- istaknuo je predsjednik kluba s Kneja, Daniel Zagorec koji itekako ima razloga za slavlje i zadovoljstvo, jer nedavno je postao i ponosnim ocem malenog Davida.

-Protiv Kupe je bilo teže nego smo očekivali, ali vjerojatno je umor napravio svoje. No, nema razloga za brigu, čestitam dečkima na borbi i pobjedi i na prvoj poziciji. Idemo dalje- kaže Zagorec, kojeg smo pitali što i kako dalje;

-Idemo dalje s istim ciljem, a to je pobjeda u svakoj utakmici! Znamo da to neće biti lako, da će svi “gristi” protiv nas, a znamo i da ima puno kvalitetnih ekipa u ligi, tako da nam predstoji teški boj u svakoj utakmici. Vjerujem da će se dečki u subotu na gostovanju u Križu opet biti na visini zadatka. Sloga je dobra ekipa, ali ako ćemo mi biti pravi, ne bojim se za rezultat. Na kraju krajeva, i porazi su sastavni dio sporta, zar ne?- zaključio je predsjednik Turopoljca, Daniel Zagorec koji je još jednom čestitao dečkima na ostvarenom u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Objava DANIEL ZAGORAC, predsjednik NK Turopoljac: Idemo dalje s istim ciljem, a to je pobjeda u svakoj utakmici! pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.