Prijava

Vaša prijava

ŽRK Udarnik s velikim ambicijama dočekuje novu sezonu

[]

U redovima goričkog rukometnog drugoligaša, ŽRK Udarnik radna je atmosfera. Sve mlađe kategorije u trenažnom su procesu, kao i seniorska ekipa na čiju je klupu ljetos sjelo dobro znano ime koje je ostavilo i traga u velikogoričkom rukometu, Dario Zrnić. Mlađe kategorije imale su itekako radno ljeto, jer generacija igračica 2005. godišta bila je najbolja na Sportskim igrama mladih, kao i na međunarodnoj završnici Igara, dok je prije dva tjedna na iznimno jakom turniru u Čakovcu, Pozoj kupu osvojeno treće mjesto s istom generacijom igračica, kao i s generacijom igračica 2009. godišta.

-Postigli smo daleko bolje rezultate nego što smo mislili, s obzirom na to da su djeca igrala u neparnim godištima, koja mi u stvari i nemamo- o nastupu na posljednjem turniru će tajnica kluba, Martina Vugrinović.

-Imamo 80-ak djevojčica koje trenutno treniraju, a svakodnevno nam dolaze novi pozivi za upis djece. Imamo pet selekcija koje igraju u sedam liga- kaže tajnica Udarnika.
Seniorska ekipa pod vodstvom Darija Zrnića priprema se za novu drugoligašku sezonu, gdje su do sada odigrani pripremni susreti protiv Karlovca, Lokomotive II i Siska.

-Trenira se redovno svakog dana. Cure izvršavaju sve obaveze, zadovoljne su trenerom, a sve nas raduje atmosfera koja vlada. U pripremnim utakmicama bilo je dobrih i loših stvari, a do početka prvenstva svi vjerujemo kako će sve stvari sjesti na svoje mjesto- o seniorskoj ekipi će Vugrinovićeva, koja vjeruje kako rezultati neće izostati.

-Zamet, Rudar Labin, Ivanić i Murvica četvorka su lige među kojima treba tražiti prvaka. Nas bi zadovoljilo peto-šesto mjesto, a pokušat ćemo otkinuti i pokoji bod tim ekipama- ističe naša sugovornica, koja vjeruje kako dobri rezultati neće izostati niti kod mlađih kategorija, gdje je cilj izboriti barem jednu Državnu završnicu.

Inače, generacija igračica 2005. godišta igrat će i u seniorskoj konkurenciji u Trećoj ligi, gdje je Udarnik opet prijavio svoju ekipu.

Objava ŽRK Udarnik s velikim ambicijama dočekuje novu sezonu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.