Prijava

Vaša prijava

USPJEŠAN NASTUP: Natjecateljima TKD Velika Gorica deset odličja na Susedgrad Sokol pokalu

[]

Protekle subote u sportskoj dvorani Sutinska vrela održan je međunarodni turnir Susedgrad Sokol pokal. Na turniru je nastupilo 320 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije i BiH, među kojima je bilo i 11 natjecatelja Taekwondo kluba Velika Gorica koji su osvojili ukupno deset odličja; dva zlatnog, te po četiri srebrnog i brončanog sjaja. Između ostaloga, ovaj je turnir bio i drugi kriterijski turnir za juniorsko Europsko prvenstvo.

-Naše dvije sportašice Ema Kućiš i Sara Habijančić u svojim konkurencijama osvojile su srebro i broncu. Sara je izgubila u polufinala od protivnice koja je na kraju i osvojila turnir te s tim porazom nažalost više ne konkurira za Europsko prvenstvo, dok Je Ema s porazom u finalu još u „igri“ za odlazak na EP, koje će probati izboriti na zadnjem kriterijskom turniru u listopadu- izvijestili su iz TKD Velika Gorica.

U kadetskoj i mlađe kadetskoj konkurenciji zlatna odličja osvojili su Lejla Lea Kajfeš i Marinela Bašković, srebrne medalje pripale su Lani Gavrilov, Janu Beciću i Lucijanu Kompesu, dok su Katarina Bačurin, Dora Habijančić i Nika Bukovac bile brončane.

Objava USPJEŠAN NASTUP: Natjecateljima TKD Velika Gorica deset odličja na Susedgrad Sokol pokalu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.