Prijava

Vaša prijava

OSLABLJENA GORICA DOČEKUJE RIJEKU: Trener Rendulić nada se dobroj igri i bodovima

[]

HNK Gorica sutra od 17 sati na Gradskom stadionu dočekuje Rijeku. U prvom susretu igranom na Rujevici, Rijeka je slavila s 2:0.

Inače, nakon devet odigranih susreta Gorica je peta s 13 osvojenih bodova. U devet odigranih susreta Goričani su slavila četiri puta, jednom su odigrali neriješeno, a u četiri su navrata upisani porazi protiv trenutno bolje rangiranih momčadi (Rijeka, Dinamo, Hajduk, Osijek).

-U Osijeku smo izgubili iz tri prekida, pogotovo je bio bolan taj treći gol u 94. minuti. Kada iz standardne situacije primite gol, to dosta uzdrma momčad. Međutim, momci su se oporavili, dobro treniraju i rade, tako da utakmicu s Rijekom čekamo puni optimizma- rekao je trener Gorice Krunoslav Rendulić, koji u sutrašnjem susretu neće moći računati na
kapetana Aleksandra Jovičića, Krešimira Krizmanića i Anthonyja Kalika.

-Neće moći igrati ni Steenvoorden, koji vuče ozljedu još iz Kupa. Deficitarni smo pogotovo na stoperskim pozicijama, a najbliži da na toj poziciji zaigra je Hrvoje Babec. Dobra vijest je što se Albi Doka oporavlja i bit će spreman za nedjelju. Imamo probleme koje ćemo nekako riješiti i nadam se da ćemo pružiti dobru igru i dobiti utakmicu.

Žal za izgubljenim bodovima u Gradskom vrtu napomenuo je i vratar Banić.

-Normalno je da smo ljuti što nismo uzeli sva tri boda ili najmanje bod u utakmici u kojoj smo vodili 2-1 u 81. minuti, no nema mjesta za preveliko žaljenje. Moramo dati sve od sebe da uzmemo bodove u nedjelju, Rijeka ima odličnu momčad i sjajno igra ove sezone, no mi igramo kući i idemo na pobjedu- kazao je Banić.

Objava OSLABLJENA GORICA DOČEKUJE RIJEKU: Trener Rendulić nada se dobroj igri i bodovima pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.