Prijava

Vaša prijava

DRŽAVNO NATJECANJE VATROGASACA: Cure iz Ribnice prvakinje, dominacija vatrogasaca iz Zagrebačke županije u muškoj A kategoriji

[]

Na varaždinskom stadionu Sloboda danas je održano osmo državno natjecanje vatrogasaca na kojem su 203 odjeljenja i 2030 natjecatelja odmjerila svoje snage u izvođenju vježbi s motornom štrcaljkom i štafeti.

Natjecanje, koje je organizirala Hrvatska vatrogasna zajednica uz sudomaćinstvo Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, odvijalo se na 8 natjecateljskih staza i 3 staze za štafetnu utrku.

Dominacija vatrogasaca iz Zagrebačke županije potvrđena je u muškoj A kategoriji gdje su prva tri mjesta osvojili vatrogasci iz Zagrebačke županije. Naslov prvaka osvojio je DVD Razljev, iza kojeg su se smjestili vatrogasci Andrilovca. U ženskoj konkurenciji anslov prvaka odlazi u Veliku Goricu, jer najbolje su natjecateljice DVD-a Ribnica.

REZULTATI:
PVP A: 1. JVP Čakovec, 2. VP Kutina, 3. JVP Grada Zagreba

PVP B: 1. JVP Varaždin, 2. JVP Grada Zagreba, 3. JVP Križevci

MUŠKI A: 1. DVD Razljev, 2. DVD Andrilovec, 3. DVD Turnašica

ŽENE A: 1. DVD Ribnica, 2. DVD Palinovec 2, 3. DVD Varaždinske toplice

ŽENE B: 1. DVD Mladost, 2. DVD Mali Mihaljevec, 3. DVD Desno Trebarjevo

MUŠKI B: 1. DVD Mladost, 2. DVD Virovitica, 3. DVD Donja Gračenica

Objava DRŽAVNO NATJECANJE VATROGASACA: Cure iz Ribnice prvakinje, dominacija vatrogasaca iz Zagrebačke županije u muškoj A kategoriji pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.