Prijava

Vaša prijava

FOTO: Browing i Kupa Boysi dokaz da amaterski nogomet ima smisla

[]

Derbi susret 1. ŽNL odigran je jučer u Kobiliću, gdje je do tada vodeći Vatrogasac ugostio Kloštar. Gosti su na kraju slavili s 2:1 čime su preuzeli tron od Vatrogasac.

Susret je odigran u sjajnoj navijačkoj atmosferi koju su stvorili domaći Browingi, koji su ovoga puta bili pojačani za navijače Kupe, popularne Kupa Boyse. Mnogi će postaviti pitanje od kuda oni u Kobiliću.

Prijateljstvo između dvije navijačke skupine stvorilo se još prošle sezone, a konačnu je potvrdu dobilo proljetos kada je Vatrogasac gostovao u Pokupskom, kada su po završetku susreta navijači jedne i druge navijačke skupine do dugo u noć pjevali i veselili se. S druge, strane Kupa pamti kako su ih Browingi bakljama dočekali kada su kroz Kobilić prolazili za Pokupsko nakon osvajanja naslova prvaka.

Želeći podržati svoje sportske prijatelje u derbi susretu protiv Kloštra, dvadesetak navijača iz Pokupskog stiglo je u Kobilić i zajedno s Browingima pokazali kako u amaterskom nogometu još uvijek ima ono nešto istinsko, što se ne može kupiti nikakvim novcima.

Dečki svaka vam čast.

Objava FOTO: Browing i Kupa Boysi dokaz da amaterski nogomet ima smisla pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.