Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kurilovec i HAŠK bez golova na Udarniku, Lukavcu trobod na Grabi

[]

Poslije dvije vezane pobjede (Bistra, Trnje), nogometaši Kurilovca remizirali su protiv HAŠK-a, odigravši 0:0. Bila je to ravnopravna utakmica, a jedino što joj je nedostajalo bili su golovi, koje gledatelji na Udarniku nisu dočekali.

Zato su ih čak šest vidjeli svi oni koji su otišli u Grabu na susret Trešnjevke i Lukavca. Lukavčani iza kojih je turbulentan tjedan u kojem su ispali iz županijskog Kupa i zahvalili se Josipu Grdeniću, koji se na prošlo utakmici sukobio s trenerom Slaven Batovanjom slavili su s 4:2. Strijelci za Lukavec bili su Arman Abazi, Hrvoje Humeljak, Dino Konjevod i Karlo Altaller.

3. HNL-SREDIŠTE, 8. KOLO
NK KURILOVEC – NK HAŠK 0:0
NK KURILOVEC: Išek, Grdenić, Musa, Popović, Resler (od 90+1 Zubak), Tolj (od 90+1 Bagramyan), Selman, Bakula (od 67. Marelja), Završki, Radoš, Bukvašević. TRENER: Senad Harambašić
NK HAŠK: Gujić, Kos, Čopec (od 76. Barišić), Rihtar, Koon, Surjan (od 90+3 Đonlić), Pizittola (od 63. Režek), Perinić, Krajačić, Zelenika (od 63. Nemanić), Štefanec. TRENER: Ivan Piplica

Objava FOTO: Kurilovec i HAŠK bez golova na Udarniku, Lukavcu trobod na Grabi pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.