Prijava

Vaša prijava

FOTO: Lukavec svladao Vrbovec, glavni akter susreta neuvjerljivi sudac Komesar

[]

Nažalost, nakon svega viđenog u današnjem susretu između Lukavca i Vrbovca čovjek se s pravom pita kuda sve to vodi. Okupljeni gledatelji nisu pričali o pobjedi Lukavca, sjajnog pogotku Roka Krpana koji je u 85. minuti pogodio za drugu uzastopnu pobjedu, već je gotovo svima u ustima bilo suđenje i što je od susreta napravio Mladen Komesar.
Strašno. Ovo nije viđeno već dugo godina. Što mu ovo treba?, bili su samo neki od komentara gledatelja koji su pratili ovaj susret.

Sama utakmica protekla je u fer i korektnoj borbi igrača jedne i druge momčadi. Poveo je Vrbovec u 13. minuti nakon sjajne akcije koju je povukao Domagoj Colarić, koji je proigrao Krešimira Frigana čiji je udarac obranio vratar Luter, da bi odbijanac u mrežu pospremio Alen Babić. Tada na scenu stupa neuvjerljivi sudac Komesar, koji domaćinu olako svira dva jedanaesterca koja je u pogotke pretvorio Matija Ezgeta. Osim toga, drugi je žuti karton pokazao kapetanu gostiju Mariju Ćosiću, dok samo koju minutu ranije nije pokazao drugi žuti karton domaćem kapetanu Marku Grdeniću!!

Povukli su se nakon toga s terena gostujući igrači na nekoliko trenutaka, da bi zdrav razum prevladao i vratili su se na teren te pošteno odigrali susret do kraja. Čak su u 81. minuti pogotkom Domagoja Colarića u 81. minuti stigli do izjednačenja, no Roko Krpan je u 84. sjajno pogodio za pobjedu Lukavca.

-Sve ste vidjeli, šta dalje reći- tek kratko je u prolazu kazao trener gostiju Dražen Biškup.

Nakon svega viđenog postavlja se pitanje kuda sve ovo vodi, ako se unaprijed znaju pobjednici utakmica!?

3. HNL, 9. KOLO
NK LUKAVEC – NK VRBOVEC 3:2 (1:1)
STRIJELCI: 0:1 Babić (13), 1:1 Ezgeta (37-11m), 2:1 Ezgeta (64-11m), 2:2 D. Colarić (81-11m), 3:2 Krpan (84)
NK LUKAVEC: Luter, Gudelj (od 46. M. Grdenić), Lagundžija (od 62. Krpnan), M. Grdenić (od 67. Krpečanec), Meter, Ezgeta, Valentinčić (od 62. L. Borković), Konjevod, Humeljak (od 93. Cvetko), Ivezić, Althaler. TRENER: Slaven Batovanja
NK VRBOVEC: Zrinščak, Škaro (od 46. Slišković), Ćosić, D. Colarić, Babić, Bubnjar (od 46. Nakić), Tolić, Krizmanić, Tomas, Frigan, Lovrić. TRENER: Dražen Biškup

Objava FOTO: Lukavec svladao Vrbovec, glavni akter susreta neuvjerljivi sudac Komesar pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.