Prijava

Vaša prijava

Košarkaši Gorice protiv Sonik Puntamike traži povratak na pobjedničke staze

[]

U 5. kolu HT Premijer lige košarkaši Gorice sutra od 18 sati dočekuju ekipu Sonik Puntamike. Goričani su se vratili s dva gostovanja na kojima su ubilježili dva poraza i sada će tražiti priliku za povratak na pobjedničke staze. Međutim, protivnik koji je u tri kola ostvario dvije pobjede, vrlo je neugodan.

-Sonik Puntamika je ekipa koja igra agresivno na obje strane terena i svakako ćemo morati pronaći rješenje za njihovu agresivnost. Mi smo ipak više fokusirani na sebe i radimo na ispravljanju grešaka iz prošle dvije utakmice. Ukoliko budemo na pravom nivou i uspješno odgovorimo na njihovu agresivnost možemo očekivati još jednu domaću pobjedu- riječi su pomoćnog trenera Gorice, Bože Radoša.

Novopridošli Davor Konjević, koje je u sezoni 2014./2015. već nosio dres Gorice, očekuje tešku utakmicu, no domaći teren je kaže prednost Gorice.

-Mislim da na domaćem terenu nikome ne možemo priznati da ima šanse protiv nas. Nadam se da ćemo našom timskom igrom i požrtvovnošću doći do novih bodova. To ne smijemo dovoditi u pitanje i na neki način imamo imperativ pobjede budući da smo u zadnje dvije utakmice slabije igrali. Nadam se da ćemo baš u ovoj utakmici izaći iz male krize i ponovo doći na razinu na kojoj želimo biti– zaključio je Konjević.

Utakmica je na rasporedu u srijedu 13. listopada s početkom u 18 sati. Igra se u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulazak u dvoranu bit će omogućen i gledateljima s važećim COVID potvrdama.

Objava Košarkaši Gorice protiv Sonik Puntamike traži povratak na pobjedničke staze pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.