Prijava

Vaša prijava

FOTO: Sonik Puntamika apsolvirana, na redu je Zabok

[]

Košarkaši Gorice sjajnom igrom tijekom svih četrdeset minuta, u utakmici 5. kola HT Premijer lige s uvjerljivih 88:70 u Gradskoj sportskoj nadigrali su Sonik Puntamiku zabilježivši treću prvenstvenu pobjedu. Gosti su bili ravnopravan suparnik do 5. minute, nakon čega su domaći košarkaši otišlo na dvoznamenkastu prednost i kontrolirali utakmicu do kraja.

Kod Gorice najefikasniji su bili Karlo Uljarević s 18 i Dino Cinac s 14 poena, dok su se kod gostiju istaknuli Ivan Vučić sa 17 poena i Gabriel Marić s 15 poena.

-Nakon dvije zadnje utakmice gdje smo lošije odreagirali, na domaći teren došao nam je ravnomjeran protivnik, odigrali smo sve kako smo pripremali, timski odigrali, rasporedili minute te pokazali da nikome neće biti lako igrati protiv nas. Tako moramo nastaviti dalje i dizati se iz utakmice u utakmicu, kako bi do kraja sezone dosegli sve naše mogućnosti- kazao je nakon susreta Cinac.

Trener Josip Sesar izrazio je svoje zadovoljstvo pobjedom i činjenicom kako su njegovi igrači utakmicu riješili već u drugoj četvrtini.

-Imamo dan odmora, pripremu za Zabok i okrećemo se narednim utakmicama- zaključio je Sesar.

Objava FOTO: Sonik Puntamika apsolvirana, na redu je Zabok pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.