Prijava

Vaša prijava

JOSIP SESAR, trener KK Gorica: S ove dvije pobjede izašli smo iz mini krize

[]

Košarkaši Gorice uvjerljivo su kao gosti svladali Zabok s 96-72 u utakmici 6. kola HT Premijer lige. Druga je to uzastopna pobjeda za gorički sastav, nakon dva vezana poraza od Cibone i Splita.

-S ove dvije pobjede izašli smo iz mini krize koja je trajala dvije utakmice. Protiv Sonika su već bile naznake i sve je to već tada izgledalo bolje. Danas smo stvarno odigrali jednu dobru utakmicu od prve do zadnje minute. Svi igrači su nam bili dobro raspoloženi, imali smo energiju i moramo samo dalje tako nastaviti- kazao je nakon utakmice trener Gorice, Josip Sesar.

Čak šest dvoznamenkastih igrača najbolje govori o kolektivnoj igri Goričana, u čijim je redovima najviše poena postigao Konjević, 17, a odlični su bili i Uljarević s 13, Kalajžić, Cvitković i Savić s 12 te Baković s 11 ubačaja. Kod Zaboka najefikasniji su bili Črnjević i Popić sa 17 poena.

-Moram reći da je pobjeda bila puno lakša od očekivane. Bojali smo se Zaboka, oni su na domaćem terenu uvijek nezgodan protivnik. Ovu smo utakmicu od prve minute shvatili maksimalno ozbiljno, postavili smo se kao favoriti i pokazali svoje pravo lice- komentar na utakmicu je najučinkovitijeg Goričana, Davora Konjevića.

Objava JOSIP SESAR, trener KK Gorica: S ove dvije pobjede izašli smo iz mini krize pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.