Prijava

Vaša prijava

FOTO: Lomnica preokrenula Mladost za nastavak niza

[]

Sjajna utakmica odigrana je u Obrezini gdje je domaća Mladost ugostila Lomnica, koja je na ovo gostovanje došla sa šest utakmica bez poraza (pet pobjeda i remi), dok je Mladost dočekala susret u maloj rezultatskoj krizi, budući da za pobjedu ne zna već četiri kola.

Porazom od Lomnice, negativan niz, budući da je sastavu iz Obrezine ovo treći uzastopni poraz, je nastavljen, dok s druge strane Lomnica nezaustavljivo napreduje prema vrhu, jer sastav trenera Stjepana Deverića trenutno je na petoj poziciji, s četiri boda manje od vodećeg Naftaš Ivanića.

Bili su Lomničani boksačkim rječnikom na konopcima, jer do sedamdesete su minute bili u zaostatku od 2:0, da bi u posljednjih dvadeset minuta uslijedio preokret za veliko slavlje. Golovima Hercigonje iz 32. i 40. minute domaća je momčad imala vodstvo od 2:0, koje je olako prosuto u samo sedam minuta. Najprije je Mandura s dva pogotka vratio stvari na početak, da bi Karlo Arbanas u potpunosti prelomio susret na stranu Lomnice.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 10. KOLO
NK MLADOST – NK LOMNICA 2:3 (2:0)
STRIJELCI: 1:0 Hercigonja (32-11m), 2:0 Hercigonja(40), 2:1 Mandura (70), 2:2 Mandura (73-11m), 2:3 Ka.Arbanas (77)
NK MLADOST: Miklec, B. Ivančić, Perić, M. Ivančić, Šorša, Grdić, Sudec (od 60. Periša), Hercigonja (od 60. Bedeković), Hren, Matić (od 78. Pejak). TRENER: Romano Župetić
NK LOMNICA: Pogledić, Gršić, Dijanežević (od 58. Drmić), Kr.Arbanas, Mandura, Ćurić, Mostarlić (od 68. Ka.Arbanas), Bubalo, Čizmadija, Mihovljanec, Grgić. TRENER: Stjepan Deverić

Objava FOTO: Lomnica preokrenula Mladost za nastavak niza pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.