Prijava

Vaša prijava

NOGOMET: Posavcu prva pobjeda na krilima Ivana Vraneka, Kloštar i Meštrica još uvijek bez poraza

[]

Tek u osmom kolu slast pobjede osjetili su nogometaši Posavca koji su na igralištu u Trnju s 3:0 porazili Bunu zakucavši je na dno poretka. Trostruki strijelac za pobjedu bio je Ivan Vranek.

Na vrhu je ostalo bez promjena. Vodeći dvojac Meštrica i Kloštar zabilježio je nove pobjede. Meštrica je s 3:0 porazila Milku Trninu, dok je Kloštar s minimalnih 1:0 slavio u gostima kod Ostrne. Oba sastava imaju po 20 bodova i još uvijek su bez poraza.

Prvi pratitelj nakon nedjeljne pobjede 1:0 u Banovu protiv Bana Jelačića postao je Dinamo Hidrel, koji će u nedjelu ugostiti Dubravu koja je s 2:0 porazila Vatrogasac. Dvostruki strijelac za drugo ovosezonsko slavlje bio je Martin Horvat. U vrbovečkom derbiju Gaj je u Lonjici kod Lonje slavio s 1:0, dok je Turopolje s 3:0 nadigralo Rakovec.

U devetom kolu koje je na rasporedu za vikend igraju; Kloštar-Posavec, Milka Trnina-Ostrna, Vatrogasac-Turopolje, Gaj-Meštrica, Dinamo Hidrel-Dubrava, Rakovec-Lonja i Buna-Ban Jelačić.

 

Objava NOGOMET: Posavcu prva pobjeda na krilima Ivana Vraneka, Kloštar i Meštrica još uvijek bez poraza pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.