Prijava

Vaša prijava

Fran Tomašić i Mislav Turčić na popisu juniorske rukometne reprezentacije

[]

Izbornik hrvatske juniorske reprezentacije Krešo Ivanković pozvao je igrače na prvo okupljanje u novoj sezoni. Na popisu se nalazi 20 igrača, uz još šest na listi za pričuve koji mogu biti pozvani naknadno, ako se za to ukaže potreba. Među pozvanim igračima većina je onih koji su ovog ljeta osvojili srebro na Europskom kadetskom prvenstvu kojem su domaćini bili Varaždin i Koprivnica.

Velika čast i priznanje ukazana je HRK Gorica, iz čijih se redova na popisu nalaze dva igrača koji nezaobilazan dio momčadi trenera Andrije Nikolića u Premijer ligi – Fran Tomašić i vratar Mislav Turčić.

Mislav Turčić

Uz njih dvojicu tu su i Dominik Kuzmanović, Toma Lučin, Ivan Barbić, Rok Malin, Patrik Hršak, David Štrković, Jakov Dujić, Marin Lisac, Jan Kovačec, David Jurišić, Rudolf Bobaš, Filip Odak, Marin Božičević, Matija Car, Tin Tompić, Matej Komljenović, Petar Lulić i Zlatko Raužan.

Reprezentacija će se okupiti u Zagrebu, 1. studenog ispred Doma sportova, i odmah produžiti put do Poreča gdje će boraviti do 7. studenog. Kao što je od ranije poznato, u tom terminu u Poreču će boraviti i naša muška seniorska reprezentacija.

Objava Fran Tomašić i Mislav Turčić na popisu juniorske rukometne reprezentacije pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.