Prijava

Vaša prijava

Gorički košarkaši sutra idu po još jednu pobjedu u Alpe Adria Kupu

[]

Poslije dvije vezane pobjede u domaćem prvenstvu košarkaše Gorice očekuju novi izazovi u Alpe Adria Kupu. U prvom kolu skupine C Goričani su svladali aktualnog prvaka Slovačke, a sada im u goste stiže momčad koja je deset puta osvajala austrijsko prvenstvo, IMMOunited Dukes iz Klosterneuburga.

Austrijanci u Alpe Adria Kupu imaju dvije odigrane utakmice do sada, obje na domaćem terenu. U prvoj su pobijedili Dabrowu Gorniczu iz Poljske, a u drugoj su izgubili od slovačkog prvaka Spišskih Vitezova.

Trener Josip Sesar, vjeruje u nastavak pozitivne serije.

-Nakon dvije dobro odigrane utakmice u domaćem prvenstvu, gdje se vide naznake ponovnog ulaska u dobru formu, dolazi nam momčad Klosterneuburga. Riječ je o momčadi koja je izrazito agresivna i nastoje igrati brzu košarku. Mi igramo na domaćem parketu, trebamo ih uvesti u svoj ritam igre, ritam trčanja i utakmice, te se nadamo novoj pobjedi u međunarodnom natjecanju- kaže trener Sesar u najavi utakmice.

-Pogotovo nam puno znači gostujuća pobjeda na teškom terenu u Zaboku. Podigli smo s tim atmosferu i samopouzdanje ekipe. Imali smo dan odmora nakon kojeg smo odmah krenuli pripremati se za ovu utakmicu. Mislim da ako se budemo držali dogovora nova dva boda ne bi trebala biti upitna pogotovo što igramo na domaćem terenu- riječi su Tomislava Cvitkovića, koji je ljetos pojačao Goricu.

Utakmica se igra sutra u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 18 sati.

Objava Gorički košarkaši sutra idu po još jednu pobjedu u Alpe Adria Kupu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.