Prijava

Vaša prijava

FOTO: Gorica nedodirljiva kod kuće

[]

U posljednjem susretu 7. kola Paket24 Premijer lige – Lige A, Gorica je pobijedila Karlovac 35:24 i nastavila stopostotni učinak na svom terenu. To je za sastav trenera Andrije Nikolića ukupno četvrta pobjeda ove sezone, Karlovcu pak, treći poraz u posljednja četiri susreta.

Gorica se nametnula od samog početka. Za nešto više od deset minuta, već su domaći rukometaši imali velikih šest razlike (9:3). Sredinom prvog dijela gosti ipak hvataju kakav – takav priključak jer su na minus četiri (11:7). Ipak, u završnici prve dionice Gorica još jedanput pojačavaju ritam i na predah odnosi čak devet pogodaka prednosti (20:11).

Kad su početkom drugog dijela zabili još tri pogotka zaredom, doveli su Karlovac u situaciju da se grčevito bori, kako ne bi doživio pravu rezultatsku katastrofu. Domaćin je čuvao deset i više pogodaka razlike sve do ulaska u posljednjih 12. minuta. Karlovac je iskoristio njihovo malo opuštanje pa je u jednom trenutku bio na minus osam, što se činilo kao pristojan poraz. Ali nisu uspjeli ostati na toj razlici. Gorica je opet pronašla dodatnu snagu i inspiraciju s tri pogotka u nizu na kraju i s konačnih plus 11 završila susret (35:24).

Uz Tomislava Sladoljeva koji je skupio 11 obrana, najbolji u domaćem sastavu Lucian Bura sa sedam pogodaka. Gosti su imali čak 11 igrača među strijelcima, a najizrazitiji bio je Domagoj Smojver s pet golova.

Objava FOTO: Gorica nedodirljiva kod kuće pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.