Prijava

Vaša prijava

Pokušali prevesti ukradene kablove s gradilišta, policija ih uhitila pri izlasku

[]

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom bosanskohercegovačkih državljana starosti 40, 30 i 25 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađa.

Naime, sumnja se da je 30-godišnjak s unaprijed stvorenom namjerom ostvarivanja ne pripadajuće imovinske koristi sredinom kolovoza u večernjim satima došao na gradilište na području Velike Gorice, da bi potom iz improviziranog skladišta otuđio oko 492 metra bakrenog kabla s kojim se je udaljio.

Nadalje se sumnja da su osumnjičeni svi zajedno došli na isto gradilište da bi potom iz improviziranog skladišta otuđili ukupno oko 127 metara bakrenog kabla. Otuđene kablove su potom utovarili u osobni automobil u namjeri da se udalje, ali su po izlasku iz prostora gradilišta uočeni i uhićeni od strane policijskih službenika te privedeni u službene prostorije policije.

Osumnjičeni su oštetili dva trgovačka društva za ukupno oko 9 000 kuna.

Objava Pokušali prevesti ukradene kablove s gradilišta, policija ih uhitila pri izlasku pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.