Prijava

Vaša prijava

Juniori Bana Jelačića ispisuju najljepše trenutke novije klupske povijesti


NK Ban Jelačić stabilan je županijski ligaš. Prošle sezone malo je nedostajalo da se momčad trenera Stefana Rajića plasira u novoformiranu 4. NL-skupina B.

Kako se u tome nije uspjelo sve su aktivnosti bile usmjerene prema novoj sezoni, u kojoj naročito lijepe uspjehe niže juniorska momčad, koja se po prvi puta plasirala u završnicu Kupa Hrvatske. Do tog cilja momčad trenera Ivana Smoka stigla je osvajanjem županijskog Kupa, gdje je Ban Jelačić u finalu bio bolji od Kurilovca, dok se jučerašnjom pobjedom protiv Rudara iz Dubrave Zabočke napravio još jedan korak dalje.

-Zaista lijep i velik uspjeh za naš klub- na prvu će predsjednik Bana Jelačića Saša Matejčić.

-Jučer je bila tvrda i teška utakmica koja je odlučena tek penalima. u 90. minuta nije bilo onih pravih šansi, no uspjeli smo to izvući i proći dalje- kaže nam Matejčić.

Nova prepreka za juniore Bana Jelačića bit će Hrvatski dragovoljac.

-Dečki su motivirani i kažu kako ne žele stati na ovome. Vidjet ćemo kako će sve to završiti- nastavio je Matejčić koji nas je informirao kako u klubu trenutno trenira više od 130 djece, što ih čini trećim klubom iza Gorice i Kurilovca po broju registrirane djece.

A dok se čeka srijeda i Kup utakmica juniora protiv Hrvatskog dragovoljca, seniori će sutra ugostiti vodeći Naftaš Ivanić i možebitnom pobjedom zakoračiti prema vrhu ligaškog poretka.

-Dečki nemaju rezultatskog pritiska. Idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo vidjeti. Sve u svemu mi smo zadovoljni ovom sezonom kako se odvija, a vjerujem kako će nam ovi rezultati donijeti i priželjkivani “poguranac” s viših instanci kako bismo mogli još jače i bolje raditi- zaključio je Matejčić.

Objava Juniori Bana Jelačića ispisuju najljepše trenutke novije klupske povijesti pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.