Prijava

Vaša prijava

FOTO: Rukometašice Udarnika dobro parirale Lokomotivi 2

[]

Rukometašice Udarnika u šestom kolu 2. HRL-Zapad poražene su na parketu Srednjoškolske dvorane s 25:20 od Lokomotive 2. Bila je to nadasve zanimljiva i uzbudljiva utakmica, u kojoj su se domaće rukometašice prezentirale u jako dobrom izdanju.

Nažalost, to im nije bilo dovoljna za više od časnog poraza protiv danas rastrčanije i efikasnije ekipe iz Zagreba, koja je u svojim redovima imala raspoloženu vratarku Ivu Brkljačić, koja je zaustavila niz domaćih pokušaja. Bilo bi nepravedno ne istaknuti i domaću vratarku Lenu Dunđerović, koja je također bila na visini zadatka.

Prvih dvadeset minuta proteklo je u izjednačenoj igri u kojoj su se ekipe izmjenjivale u vodstvu, da bi kod rezultata 7:7, Lokosice napravile seriju od 5:0, što će se pokazati odlučujućim korakom ka pobjedi. Stečenu prednost Lokomotiva je zadržala do odlaska na odmor (8:12). Najbliže čemu su se domaće igračice približile u drugom dijelu bilo je -2 (16:18), da bi u posljednjih deset minuta gostujuće rukometašice održavale pet pogodaka prednosti.

Prvi strijelac Lokomotive bila je Kala Kosovac i Anđela Žagar s 8 golova, dok je 10 za domaći sastav postigla Erika Štefanić.

2.HRL ZAPAD, 6. KOLO
ŽRK UDARNIK – RK LOKOMOTIVA 2 20:25 (8:12)
ŽRK UDARNIK: Koleš, Magenreuter, Štefanić 10, Cerovski, Obajdin, Mostarlić 4, Haramina, Horvat, Vučićević, Dunđerović, Miletić, Gvardiol 2, Jurić, Sertić 3, Gujić 1, Antonić. TRENER: Vedran Zrnić
RK LOKOMOTIVA 2: Brkljačić, Mikulčić 1, Hrlić, Grgurić 1, Kosovac 8, Würth 3, Papić, Havranek, Zrilić 4, Žagar 8(4), Bajkuša, Bouček, Vrdoljak, Krznar. TRENER: Vedran Krkač

Objava FOTO: Rukometašice Udarnika dobro parirale Lokomotivi 2 pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Samoborci peticom kroz Mraclin

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda