Prijava

Vaša prijava

Poslije dva domaća poraza, košarkaši Gorice iskupljenje traže u Slovačkoj

[]

Košarkaši Gorice nastavljaju svoj put u Alpe Adria Cupu te putuje u Slovačku gdje ih sutra čeka tamošnji prvak Spišski Rytieri. Gorica ih je u prvom susretu dobila 93:69, no na domaćem terenu Slovaci će sigurno htjeti uzvratiti istom mjerom.
Slovačka momčad trenutno je na omjeru 1-2, dok je Gorica u dva susreta na domaćem parketu upisala dvije uvjerljive pobjede.
-Nakon dva neugodna poraza od Škrljeva i Cedevite slijedi nam utakmica u Alpe Adria Kupu protiv Spišskih Rytiera. Mi smo ih ovdje relativno lagano pobijedili i sigurno je da će oni na svom terenu biti motivirani i htjet će nam se revanširati. Međutim, mi se spremamo kao i za svaku drugu utakmicu, nakon dva poraza želimo i mi pobjedu i vjerujem da će to tako i biti– optimističan je pomoćni trener Gorice Bože Radoš.
Stipe Sokol ove je sezone iz juniorskog uskočio u seniorski dres i polako, ali sigurno skuplja vrijedne minute na terenu kako u domaćem prvenstvu tako i u ovom natjecanju-Očekuje nas jedna jako teška utakmica. Ovo nam je prvo gostovanje i nadam se ćemo se predstaviti u najboljem svjetlu– jezgrovit je bio mladi gorički centar.

Objava Poslije dva domaća poraza, košarkaši Gorice iskupljenje traže u Slovačkoj pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Obavijest o izvođenju nastave prema C modelu