Prijava

Vaša prijava

FOTO: Rukometašice Gorice slomile Rugvicu za nastavak uspješnog niza

[]

Dobra rukometna utakmica viđena je u susretu 5. kola 3. HRL-Središte u kojem je Gorica ugostila Rugvicu. Nakon dramatične završnice i preokreta u drugih trideset minuta u kojima su domaće igračice nadoknadile pet pogodaka zaostatka, minimalna pobjeda 24:23 pripala je Goričankama.

Gostujuće rukometašice punih su pedeset minuta imale utakmicu pod kontrolom. Štoviše, u prvom su dijelu Rugvičanke imale u nekoliko navrata i +6 (8:14, 9:15), da bi na odmor otišle s pet golova viška (10:15). Domaće rukometašice to nije obeshrabrilo, te su odlučnije ušle u utakmicu, a nakon minute odmora u 42. minuti i motivacijskog govora trenerice Filipe Merić zaigrale su bolje i odlučnije te su za samo deset minuta stigle do prvog vodstva na utakmici golom Maje Đuričić. Rugvica uzvraća golovima Diane Vincek i Tare Kuzmec te vraća prednost na svoju stranu.

U tim se trenucima probudila i domaća publika te svojim navijanjem dala Gorici dodatni vjetar u leđa što je urodilo plodom, jer golovima Nike Vajdić i Maje Đuričić, domaće rukometašice dolaze do treće ovosezonske pobjede i nastavka pozitivnog rezultatskog niza.

-Cure su pokazale veliko srce i hvala im na tome. Ono što uvijek govorim, srce pobjeđuje na kraju, a tako je bilo i u ovom trenutku. Nijednog trenutka cure nisu odustajale od te borbe i ekipe, a ozljeda naše igračice bila nam je motiv više- kazala je trenerica Gorice, Filipa Merić, koju raduje činjenica što se igračice dižu iz utakmice u utakmicu.

-Nastojimo što bolje odraditi svaku utakmicu. Rezultati nam trenutno idu u korist, a sve to je rezultat rada na treninzima. Polako slažemo jednu lijepu priču- zaključila je trenerica Gorice.

3. HRL SREDIŠTE, 5. KOLO
ŽRK GORICA – ŽRK RUGVICA 24:23 (10:15)
ŽRK GORICA: Katalinić, Kovačić, Čurek 1, Nedić 1, Tolić, Treščec 3, Mihaljević 9, Vajdić 3, Sremić, Troha 1, Sušac, Češković, Brzović, Đuričić 6(2), Ivčić. TRENERICA: Filipa Merić
ŽRK RUGVICA: Miličević, Brkić, A.Čičak 1, Bićanić 4, Kuzmec 5, D.Vincek 12(5), T.Tolić, I.Vincek 1, Hlupić, Maras, E.Čičak, Pisk, E.Tolić, Daničić, Lucić. TRENERICA: Sandra Remenar

 

Objava FOTO: Rukometašice Gorice slomile Rugvicu za nastavak uspješnog niza pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.