Prijava

Vaša prijava

KREĆE ERA BEZ JOSIPA SESARA: Košarkaši Gorice gostuju u Klosterneuburgu

[]

Poslije pobjede u domaćem prvenstvu protiv Furnira, košarkaše Gorice sutra očekuju novi izazovi u Alpe Adria Cupu. Putuju na uzvrat u Klosterneuburg protiv jedne od najuspješnijih austrijskih košarkaških momčadi BK IMMOunited Dukesa.

Austrijanci u Alpe Adria Kupu imaju četiri odigrane utakmice u kojima su ubilježili jednu pobjedu i tri poraza, dok je Gorica na omjeru 2-1.

-Već smo igrali s njima i dobili smo ih s malo većom razlikom. No, to ne mora ništa značiti jer oni su jako dobra i iskusna ekipa i k tome igraju na domaćem terenu. Međutim, mi idemo u Austriju po pobjedu i nadam se da ćemo je i ostvariti- najavio je utakmicu najiskusniji gorički igrač, Ante Mašić.

Nakon odlaska trenera Josipa Sesara, utakmicu u Austriji odradit će Bože Radoš i Miki Starčević, koji su momčad vodili i proteklog tjedna u Slovačkoj.

-Klosterneuburg je jedna nezgodna momčad i sva ta gostovanja su zapravo nezgodna. Iako smo u utakmici koju smo s njima igrali na domaćem terenu relativno lako riješili pitanje pobjednika i dalje mislim da smo mi kvalitetnija ekipa. Mislim da će dosta toga ovisiti o nama i ako budemo imali dobar šuterski dan te ukoliko bude dobar protok lopte kao protiv Furnira mislim da ne bi trebalo biti problema u ovom susretu- kaže trener Radoš.

Utakmica se igra u dvorani Happyland u Klosterneuburgu s početkom u 18 sati.

Objava KREĆE ERA BEZ JOSIPA SESARA: Košarkaši Gorice gostuju u Klosterneuburgu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.