Prijava

Vaša prijava

FOTO: Zajedničkom večerom i druženjem Mraclin završio polusezonu

[]

Nogometaši Mraclina porazom 4:2 od Stupnika završili su povratničku sezonu među četvrtoligaše. S 22 osvojena boda Mraclin na zimsku stanku odlazi sa sedme pozicije. Da je bilo samo malo više sreće, mogli su Parikožari biti za koje mjesto bolje plasirani, no bez obzira na to, u klubu su svi zadovoljni postignutim.

Za kraj uspješne polusezone, ali i kompletne nogometne 2021. godine u prostoru PPS Galekovića u Mraclinu, kod domaćina Mladena i Filipa Galekovića, ovjekovječenih prijatelja sporta, a napose Nogometnog kluba Mraclin organizirano je prigodno druženje i večera igrača, stručnog stožera, klupske Uprave te sponzora, bez kojih bi klub teško postigao uspjehe, koji ih krase u posljednjih nekoliko sezona.

Čelni ljudi kluba predsjednik Goran Vukašinec i sportski direktor Luka Cvetnić, okupljanjem mladih i vrijednih ljudi, ali i uz suport cijelog mjesta, pokazuju kako se može uspjeti, ako su svi složni i jedinstveni, što potvrđuje priča iz Mraclina, gdje večeras nije nedostajalo niti pjesme uz Lajbeke.

Objava FOTO: Zajedničkom večerom i druženjem Mraclin završio polusezonu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.