Prijava

Vaša prijava

Gorica sjajno ušla u susret, Lokomotiva na kraju nadoknadila dva gola zaostatka

[]

Gorica je povela već u 2. minuti pogotkom Tonija Fruka, a na 2-0 je u 24. minuti povisio Jurica Pršir. Lokomotivin zaostatak je u 34. minuti smanjio Ibrahim Aliyu, a za konačnih 2-2 strijelac je bio Josip Pivarić i 60. minuti. S obzirom na teške uvjete, maglovito i hladno vrijeme, nogometaši Gorice i Lokomotive odigrali su dinamičan i dopadljiv dvoboj, koliko je to moglo biti vidljivo.

Sjajno otvaranje domaćoj momčadi osigurao je Toni Fruk pogotkom već u 2. minuti dvoboja u Velikoj Gorici. Primio je loptu malo iskosa s lijeve strane kaznenog prostora i preciznim udarcem lijevom nogom pogodio suprotan kut gola. Ivan Nevistić se ispružio koliko je mogao, ali nije uspio zaustaviti loptu nakon preciznog i snažnog udarca. U 24. minuti novo veselje domaćima donio je Jurica Pršir svojim prvim pogotkom u prvoligaškom društvu. Junior je ubacio u kazneni prostor, a Pršir je glavom uspio prebaciti Ivana Nevistića koji je samo pogledom uspio ispratiti kako se lopta od njegove desne vratnice odbija u mrežu.

Dva gola prednosti činila su se kapitalnom prednošću u postojećim uvjetima. No, već u 34. minuti Lokosi su prepolovili svoj zaostatak. Miličevićev ubačaj u kazneni prostor odlično je pratio Ibrahim Aliyu i pogodio uz desnu vratnicu pokraj nemoćnog domaćeg vratara Dominika Kotarskog.

Gorica je u prvom poluvremenu ostavila dojam konkretnije i opasnije momčadi, ali su u drugom dijelu uloge zamijenjene, kad je magla postala još gušća i uvjete pretvorila gotovo u neregularne. Iz jedne od brojnih akcija u drugom dijelu gosti su došli do izjednačenja u 60. minuti. Strijelac Aliyu je ušao po desnoj strani i oštro ubacio prema sredini. Kotarski je uspio okrznuti loptu, ali je na nju prvi natrčao Josip Pivarić i desnom nogom pogodio nebranjenu mrežu.

Objava Gorica sjajno ušla u susret, Lokomotiva na kraju nadoknadila dva gola zaostatka pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.