Prijava

Vaša prijava

Gorički stolnotenisači ostali neporaženi, djevojke polovično

[]

Stolnotenisači Velike Gorice dočekali su u Gradskoj sportskoj dvorani Srdoči, u meču za drugo mjesto na tablici. Gorički stolnotenisači slavili su s 4:1.

-Bio je to meč prepun lijepih poena. Na našu sreću imali smo jako raspoloženog Petrovića koji je uz dvije pojedinačne pobjede pridodao i pobjedu u paru s Habijanecom- ističu u HSTK Velika Gorica.

U drugom meču, Goričani su ugostili posljednjeplasiranu Opatiju, koja je također poražena s 4:1. Marko Habijanec u “vatru” je po prvi puta gurnuo mladog Vitu Jukića u paru. Par Habijanec/Jukić je doživio poraz, koji nije imao prevelikog utjecaja na konačni rezultat, jer dvije je pobjede ostvario Ante Jakić, a po jednu Karlo Javor i Martin Petrović.

Ženska ekipa je poslije teške borbe pobijedila STK Jadran s 4:3. Anamarija Komparić i Željka Jakuš upisale su po jednu pobjedu, dok je Mirjana Lučić pobijedila u dva meča. U drugom meču, Velikogoričanke su s 4:0 poražene od Pule.

Gostovanje u Puli, ekipa je iskoristila kako bi podržala i organizaciju 1. Memorijalne utrke Dina Pervan Rabelo, posvećene stolnoteniskoj reprezentativki i članici Ženskog stolnoteniskog kluba Pula. Utrka je bila humanitarnog karaktera, a cjelokupni prihod bit će uplaćen za liječenje šestogodišnje Kiare Gošić iz Tribunja koja boluje od zloćudnog tumora na moždanom deblu.

Objava Gorički stolnotenisači ostali neporaženi, djevojke polovično pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.