Prijava

Vaša prijava

Priprema se Super MNL VG

[]

Ljetos su na širem velikogoričkom području odigrane tri malonogometne lige; MNL Vukomeričkih gorica, Turopoljsko-posavska malonogometna liga i premijerno MNL VG Sjever, gdje su se titulama najboljih okitili Dubranec, Kuče i Kurilovec.

Voditelji liga Zlatko Petrac, Zoran Smrekar i Josip Vlašić za ovu zimu pripremaju nešto novoga, Super MNL VG gdje će nastupiti po četiri prvoplasirane ekipe iz svojih liga.

-Ove godine bi igrali u skupinama, dok ćemo u budućim vremenima pokušati napraviti natjecanje kroz liga-sistem. Ovogodišnje natjecanje kreće 5. prosinca u balonu Panadić sporta s početkom u 12,00 sati. Krećemo bez gledatelja uz pridržavanje epidemioloških mjera predviđenih za ovu vrstu natjecanja. Gledatelji nas mogu pratiti u objektu kafića balona na TV ekranima povezanim s kamerama u balonu. Dnevno se igra po 6 utakmica- poručuju organizatori, koji će javnosti više detalji podastrijeti u ponedjeljak, 29. studenog kada će se na SRC Kurilovec u 19,00 sati održati sastanak svih voditelja.

Objava Priprema se Super MNL VG pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Svjetski dan izumitelja

VG BRASS slavi punoljetnost uz vodeće svjetske trubače