Prijava

Vaša prijava

FOTO: Rukometaši Gorice sigurni u Kupu

[]

Rukometaši Gorice lakoćom su se plasirali u daljnju rundu Kupa Hrvatske – Regije Centar nakon sinoćnje pobjede u Dugom Selu. Domaćina Dugo Selo, Goričani koji su zaigrali s najjačom postavom porazili su s 39:25.

Razlika u kvaliteti bila je vidljiva i prije samog susreta u kojem pitanje pobjednika niti jednog trenutka nije bilo pod znakom upitnika. I najmanju grešku domaćeg sastava Goričani su kažnjavali lakim pogocima iz kontri i polukontri. Već nakon prvih pola sata Gorica je imala +10 (21:11), a ta je razlika rasla i u nastavku susreta. Sve to omogućilo je treneru Andriji Nikoliću da priliku za igrom da i mladim igračima (Baković, Turkalj, Solariček).

Nakon svega viđenog valja istaknuti kako je najvažnije da se nitko od igrača nije ozlijedio, dok je sama utakmica trenerima Mateju Miškoviću i Andriji Nikoliću dobro došla kao priprema za nadolazeće prvenstvene susrete u kojima Dugo Selo gostuje u Prelogu, dok Gorica dočekuje Spačvu.

HRVATSKI KUP REGIJA CENTAR
MRK DUGO SELO – HRK GORICA 25:39 (11:21)
MRK DUGO SELO: Lončar, Vranić 3, Kociper 4, Fučkar 1, Deronja 1, Braut, Agatić 2, Jurakić 4, Pandža, Aramić 2, Raić 1, Neralić 4, Pužek, Baković 2, Šuker, Pervan 1. TRENER: Matej Mišković
HRK GORICA: Turčić, Ceković 5, Turkalj 1, Laljek 3, Goričanec, Baković 1, Cikatić 1, Čakarić 7, Solariček 2, Sladoljev, Bura 9, Barišić 2, Tomašić 4, Gal 1. TRENER: Andrija Nikolić

Objava FOTO: Rukometaši Gorice sigurni u Kupu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Konjević se vraća u Rumunjsku