Prijava

Vaša prijava

Luka Tarle novi predsjednik velikogoričkog SDP-a

[]

Na danas održanim unutarstranačkim izborima u SDP-u, birani su predsjednici, potpredsjednici te članovi Predsjedništava općinskih, gradskih i županijskih organizacija. Članovi gradskog ogranka SDP-a Velika Gorica birali su predsjednika, dva potpredsjednika, 8 članova Predsjedništva i 18 članova Gradskog odbora. Izbori su provedeni u prostorijama stranke, a članovi su svoje glasačko pravo mogli ostvariti na biračkom mjestu tajnim glasanjem.

Nakon prebrojavanja glasačkih listića Gradska izborna komisija utvrdila je novoizabrane članove tijela koji će iduće četiri godine voditi organizaciju. Za predsjednika Gradske organizacije izabran je Luka Tarle, a za njegove potpredsjednike Ivana Mlinar i Darinko Gucić. Izabrani su i sljedeći članovi Predsjedništva: Ivo Jelušić, Ivana Mlinar, Ozren Robić, Darinko Gučić, Mirela Katalenac, Marijo Zdelar, Zoran Šestok i Krešimir Šafranko.

-Dobra večer, prije svega, zahvaljujem što ste došli, iako nije lak trenutak s obzirom na epidemiološku situaciju u našoj zemlji. Danas svi živimo u vlastitim strahovima. Nama u SDP-u u Velikoj Gorici je ovo važan trenutak. Ovi izbori su iskorak prema mladim ljudima, novim idejama, novim politikama, iskorak prema budućnosti! Ne zanima me što je bilo, već što će biti! To je počelo večeras! Danas su ovdje, oni koji dijele viziju građanske Velike Gorice. Građanska je kontra samovolji, građanska je kontra osobnom probitku na štetu društva, građanska je kontra nedemokratskim mutnim procesima i poslovima u lokalnoj zajednici!- istaknuo je novoizabrani predsjednik Luka Tarle, kazavši kako je SDP najjača oporbena snaga u Velikoj Gorici.

-Velika Gorica će postati grad primjer čiji će stanovnici to s ponosom isticati. To je slika grada kakvu, siguran sam svi priželjkujemo. Zato neću više pričati, idemo svi zajedno zasukati rukave i već u ponedjeljak 29. studenoga u 8:00 sati ujutro počinjemo raditi na toj viziji- poručio je Tarle.

 

Objava Luka Tarle novi predsjednik velikogoričkog SDP-a pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.