Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: Rugvica Sava 1976 za kraj jeseni svladala Gradiće

[]

U zaostalom susretu 15. kola 4. NL Središte Zagreb, nogometaši Rugvica Save 1976 svladali su preokretom u drugom dijelu Gradiće s 2:1. Teško izborenom pobjedom, domaći je sastav na jesensku polusezonu otišao s osme pozicije i 18 osvojenih bodova, dok su Gradića na dnu poretka sa samo šest osvojenih bodova. Nažalost, igra je tijekom jeseni bila daleko bolja, nego što to pokazuje trenutni bodovni učinak.

Imala je momčad Gradića i u Rugvici vodstvo od 1:0 golom Josipa Hrženjaka nakon prvog dijela, a malo je nedostajalo da se na odmor otiđe i s većom prednošću. K tome, isključen je i David Posavec, što je uvelike pripomoglo domaćoj momčadi da u nastavku susreta dođe do pobjede. Iako se u pojedinim trenucima utakmice nije osjetila brojčana nadmoć domaćeg sastava, u posljednjih 25. minuta uslijedio je prekret.

Izjednačenje domaćinu donosi Ante Filipović u 65. minuti, nakon što je prekršajem zaustavljen Matija Munić. Potpuni preokret dogodio se u 85. minuti, kada je Josip Topić na asistenciju Dine Kralja osigurao Rugvica Savi 1976 pobjedu za miran zimski san.

4. NL SREDIŠTE ZAGREB-SKUPINA B, 15. KOLO
NK RUGVICA SAVA 1976 – NK GRADIĆI 2:1 (0:1)
STRIJELCI: 0:1 Hrženjak (15), 1:1 Filipović (65-11m), 2:1 Topić (85)
NK RUGVICA SAVA 1976: Karas, Čagalj, Kotoraš (od 72. Kralj), Ivančić (od 88. Lasić), Vavra, Topić, Munić, Filipović, Škegro (od 58. Belić), Mizan, Barberić. TRENER: Domagoj Abramović
NK GRADIĆI: Beblek, D. Posavec, Banić, Turkalj, Mostarlić (od 46. Škarica), Pralas, Šuman, Hrženjak, Budimir, P. Posavec (od 74. Fridrih), Krstanović. TRENER: Marko Biljan

Objava VIDEO/FOTO: Rugvica Sava 1976 za kraj jeseni svladala Gradiće pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.