Prijava

Vaša prijava

GVG druga, Ekonomska škola i OŠ Eugena Kvaternika treći na državnom natjecanju u krosu

[]

Završnica državnog natjecanja u krosu školskih sportskih društava srednjih i osnovnih škola održana je u organizaciji Hrvatskog školskog športskog saveza u Poreču od 25. do 26. studenog.

Na završnici su se natjecale i tri velikogoričke škole koje su se plasirale na ovo natjecanje uvjerljivim pobjedama na prethodnim županijskim natjecanjima: Gimnazija Velika Gorica u konkurenciji djevojaka, Ekonomska škola Velika Gorica u konkurenciji mladića i Osnovna škola Eugena Kvaternika u konkurenciji djevojčica 7. i 8. razreda.

Gimnazija je osvojila drugo mjesto u sastavu: Anja Petračić, Tena Martinac, Tara Petračić i Tena Petračić, voditelj Gordan Polan, prof. savjetnik.

Ekonomska škola u sastavu: Leon Badrić, Noa Tončinić, Ivan Kotrman, Karlo Mesić, voditelj Kristijan Ban, prof je bila treća, kao i Osnovna škola Eugena Kvaternika koja je nastupila u sastavu: Chiara Menalo, Pia Teskera, Lea Pavišić, Zara Krmpotić, voditelj Ivica Herceg, prof.

Objava GVG druga, Ekonomska škola i OŠ Eugena Kvaternika treći na državnom natjecanju u krosu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.