Prijava

Vaša prijava

FOTO: U nedjelju starta SUPER MNL VG

[]

Nakon što su ljetos s uspjehom odigrane Malonogometna liga Vukomeričkih gorica, Turopoljsko-posavska malonogometna liga te MNL VG Sjever, vodstva ovih liga odlučila su uz podršku Grada pokrenuti SUPER MNL VG koji će se svake nedjelje tijekom prosinca igrati u balonu Panadić sporta. Vodstvo lige čine povjerenici ovih liga; Zlatko Petrac (MNL Vukomeričkih gorica), Tihomir Čunčić (MNL Turopolja i Posavine) te Josip Vlašić (MNL VG Sjever), a pravo igranja stekle su po četiri prvoplasirane momčadi svojih liga.

Brešku ligu tako predstavljaju Dubranec, Lučelnica, Kravarsko i Šiljakovina, iz Turopoljsko-posavske malonogometne lige su Kuče, Vukovina, Novo Čiče i Mraclin, dok boje MNL VG Sjever brane Kurilovec, Kosnica, Pleso i Ščitarjevo. U prvoj fazi natjecanja igra se u tri skupine po četiri momčadi, odakle dvije prvoplasirane ekipe izboriti prolazak u četvrtzavršnicu, gdje će svoje mjesto pronaći i dvije najbolje trećeplasirane momčadi.

Ždrijebom je odlučeno da u skupini A igraju; Dubranec, Vukovina, Pleso i Mraclin, u skupini B Kuče, Kosnica, Kravarsko i Ščitarjevo, dok su u skupini C Kurilovec, Lučelnica, Novo Čiče i Šiljakovina. Početak lige je ove nedjelje u 12 sati utakmicom između Dubranca i Mraclina, nakon čega slijede okršaji; Kuče-Ščitarjevo, Kurilovec-Šiljakovina, Vukovina-Pleso, Kosnica-Kravarsko, dok se u posljednjoj utakmici dana sastaju Lučelnica i Novo Čiče.

Četvrtfinalni susreti na rasporedu su na Štefanje, 26. prosinca, dok je završnica lige 2. siječnja.

Objava FOTO: U nedjelju starta SUPER MNL VG pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Kreće Super MNL VG