Prijava

Vaša prijava

Treći uzastopni remi goričkih rukometaša, u posljednje dvije minute Rudar dostigao dva gola zaostatka

[]

Rudar i Gorica su nakon velike borbe podijelili bodove, odigravši 31:31. To je treći remi Goričana zaredom pa su oni po tome rekorderi u ligi.

Gorica je bolje ušla u susret u Rudama i vodila je od početka. U prvoj četvrtini najveća prednost bila im je plus tri. Ali čvrsti, uporni Rudar vratio se u susret i u 15. minuti stigao do izjednačenja. Ipak, sastav Andrije Nikolića ima novi uzlet između 16. i 21. minute kada nizom od pet pogodaka bježi na 9:15. Domaćin je do kraja uspio spustiti tu razliku na minus četiri i kupiti kakvu takvu priliku za nastavak (14:18).

Sedam minuta drugog dijela igralo se pogodak za pogodak, a onda je stiglo pet minuta domaćih. Serijom od pet pogodaka zaredom, sasvim su uhvatili priključak i došli na minus jedan (22:23). Na izjednačenje su morali pričekati do ulaska u posljednjih deset minuta kad je bilo 25:25. Premda je Gorica i dalje bila u minimalnoj, a u 58. minuti i prednosti od dva pogotka, nije to uspjela sačuvati. Domaćin je u posljednje dvije minute postigao dva pogotka i stigao do sedmog boda ove sezone.

S 10 pogodaka, Maksimilijan Jurić bio je dominanta figura u domaćin redovima. Na drugoj strani za pogodak uspješniji Lucian Bura.

Objava Treći uzastopni remi goričkih rukometaša, u posljednje dvije minute Rudar dostigao dva gola zaostatka pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.