Prijava

Vaša prijava

Startala je Super MNL VG

[]

Ideja je pretočeno u djelo i danas je u balonu Panadić sporta startala Super MNL VG, koja je okupila po četiri najbolje momčadi s Malonogometne lige Vukomeričkih gorica, Turopoljsko-posavske lige i MNL VG-Sjever. Podršku organizatorima dao je i gradonačelnik Krešimir Ačkar, koji svojim prisustvom uveličao početak natjecanja, koje će završiti 2. siječnja.

Ako je u organizaciju natjecanje uključen i prvi brk Brega, Zlatko Petrac tada se može očekivati i glasnik, na koji nas je Brko naučio svih ovih godina otkako pratimo Malonogometnu ligu Vukomeričkih gorica. I SUPER MNL VG, ima svoj Glasnik, koji nakon prvog kola donosi priču pod nazivom “Deda sa babom se riče”.

“I to je krenulo! Ta naša Super liga koja je skupila sve najbolje u našem kraju kaj se tiče organiziranih Ljetnih liga. Bregi,Posavina i Sjever su se zvrpili i dali ono najbolje kaj imaju, a to su po četiri prvoplasirana ze sake lige i krenuli u boj za najbolšega u ove vrste natjecanja.

Već prvi dan pružio je mnoštvo neizvjesnosti i napetosti gdje se nigdo nikomu ne dal pod pete. Sve tekme, čvrste, dobre i napete do zajdne minute i sekunde igranja. Svaka ekipa se želi predstaviiti u najboljem svjetlu pred širokim auditorijem kaje nekima i uspelo.

Neki su bili malo previše indisporirani i nisu možda pružili kaj su mogli, ali to ne znači da u preostalim kolima to nebuju pružili i da se u budućim vremenima se buju popravili. Kak i Barbaričevo zelje kad su ga pure poščofale” piše Petrac u prvom Glasniku.

REZULTATI 1. KOLO
DUBRANEC-MRACLIN 2:1 (Ceković, Galović/Cvetnić), VUKOVINA-PLESO 0:1 (Kadoić), KUČE-ŠČITARJEVO 1:0 (T. Lučić), KOSNICA-KRAVARSKO 0:0, KURILOVEC-ŠILJAKOVINA 2:1 (Mihanović, Klafurić/Mrkonjić), LUČELNICA-NOVO ČIČE 0:0

Objava Startala je Super MNL VG pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Radujemo se svetom Nikoli