Prijava

Vaša prijava

VIDEO: KREŠIMIR AČKAR, gradonačelnik Velike Gorice: Ponosni smo i sretni što je već prvog dana naš Advent posjetio veliki broj naših sugrađana

[]

Sinoć je i službeno je započeo Prosinac u Gorici. Božićno selo, klizalište, bogata gastronomska ponuda i niz drugih sadržaja donosi najveselija manifestacija u Velikoj Gorici, koja je već prvog dana privukla veliki broj Goričana i njihovih mališana, koji su se najviše obradovali klizanju.

-Ponosni smo i sretni što je već prvog dana naš Advent posjetio veliki broj naših sugrađana koji su prepoznali entuzijazam Gradske uprave, Turističke zajednice, obrtnika i svih ostalih koji su sudjelovali u ovom projektu. Raduje me to iščekivanja Božića i ova radost koju ovdje vidim- kazao nam je gradonačelnik Krešimir Ačkar, kojeg je obradovalo sve što je vidio, jer to je kaže dodatni motiv da se nastavi raditi za sugrađane.

O čemu smo još porazgovarali, pogledajte u video.

Objava VIDEO: KREŠIMIR AČKAR, gradonačelnik Velike Gorice: Ponosni smo i sretni što je već prvog dana naš Advent posjetio veliki broj naših sugrađana pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.