Prijava

Vaša prijava

PhotoWalk u Velikoj Gorici: Damir Hoyka učio građane kako fotografirati mobitelom

[]

Damir Hoyka, jedan od najboljih hrvatskih renomiranih fotografa, posjetio je ovog vikenda Veliku Goricu kako bi održao svoju radionicu PhotoWalk – šetnju koja traje 90 minuta tijekom koje polaznike uče kako mobitelom snimiti sjajne fotografije. Radionica se održala u parku kod Muzeja Turopolja u prijepodnevnim satima. Radionica je 29. izdanje projekta PhotoWalk .

Cilj radionice je otkriti i laicima tajne dobrog slikanja kroz teme radionice kompozicija i estetika fotografije.

-Ova radionica prva je razina fotografiranja, a bavi se nečim što je svima jednako interesantno, dakle i profesionalcu i onome tko ništa ne zna. Nakon uvodnog dijela, u šetnji se upute prilagođavaju svakom pojedinačno, ovisno na kojoj su razini fotografiranja, a uglavnom svi ostvare neki napredak- rekao je Hoyka za vgdanas.

U suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, Hoyka je organizirano ukupno 11 radionica, a posebno ga je razveselilo to što ljudi nisu samo naučili fotografirati već sada znaju prepoznati i odabrati dobru fotografiju.

Ovim projektom Županija također nastoji pomoći svima onima kojima su društvene mreže glavni fokus i ključni dio promocije.

-S ovim projektom želimo sve naše lokalne dionike ojačati u fotografiranju tako da uspiju stvoriti što bolje fotografije koje su ključ uspjeha promocije. Želja nam je da ojačamo i brendiramo cjelokupnu destinaciju Zagrebačke županije pa tako i Veliku Goricu kao najveći grad županije i grad za koji bih rekla da može najviše ponuditi u segmentu turizma- kazala je Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Objava PhotoWalk u Velikoj Gorici: Damir Hoyka učio građane kako fotografirati mobitelom pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.