Prijava

Vaša prijava

Šibenik slavio u Velikoj Gorici

[]

U dvoboju 20. kola Prve HNL u Velikoj Gorici je Šibenik pobijedio Goricu s 3-2. Pogotke su za Goricu dali Kristijan Lovrić i Vlatko Stojanovski, a za Šibenik Antonio Jakoliš, Ivan Delić i Marin Jakoliš.

Nakon što je u prvih deset minuta imala čak tri izgledne prilike, a Brodić pogodio vratnicu, Gorica je povela u 12. minuti. Brodić je proigrao Lovrića, koji je izbio sam ispred vratara Šibenika i zabio. U 31. minuti gosti su izjednačili golom Antonia Jakoliša. Nakon ubačaja Kvesića Delić je glavom prenio loptu na drugu vratnicu, a tamo je najbrži bio Jakoliš, koji iz blizine pogađa za 1-1.

Šibenik je do potpunog preokreta došao u 51. minuti kada je Delić nakon dodavanja Marina prebacio vratara Kotarskog. Nakon što je Gorici VAR poništio gol i penal, domaći su ipak izjednačili u 68. minuti kada je na ubacivanje Caioa pogodio Makedonac Stojanovski.

Nakon gola su uslijedile dvije velike prilike napadača gostiju Marina, no u 87. minuti Šibenik je ipak došao do gola. Pogriješio je igrač domaćih Šimunović, a Marin Jakoliš je prizemnim udarcem donio veliko slavlje Šibenčanima.

Objava Šibenik slavio u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.