Prijava

Vaša prijava

FOTO: Gradonačelnik Ačkar dodijelio učenicima i studentima 61 stipendiju

[]

Gradonačelnik Krešimir Ačkar dodijelio je za 49 učenika i 12 studenata stipendije za ovu školsku, odnosno akademsku godinu. Svečano uručivanja ugovora o stipendiranju održano je u Pučkom otvorenom učilištu, a tom je prilikom gradonačelnik Ačkar kazao kako su upravo ovi stipendisti svojim trudom i zalaganjem zavrijedili stipendije.

-Boljega ulaganja od ulaganja u obrazovanje nema. Ono što se ulaže u mlade i obrazovanje, u konačnici se vraća svakoj jedinici lokalne i regionalne samouprave, a u konačnici i državi- istaknuo je Ačkar te poručio mladima da budu najbolji u onome što rade.

-Vodite računa o tome da gdje god krenete, trudite se da budete najbolji u tome. Apsolutno je nevažno za koje ste se zanimanje opredijelili, ali što god budete radili, i za što se budete specijalizirali, ustrajte na tome do kraja- kazao je Ačkar.

U ime svih nagrađenih zahvalila se studentica Lana Turk.

-Hvala svima koji su prepoznali naš trud. Mi ćemo se i dalje truditi biti ustrajni, motivirani i nastaviti biti ponos svome gradu i obiteljima- zaključila je Lana.

Objava FOTO: Gradonačelnik Ačkar dodijelio učenicima i studentima 61 stipendiju pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.