Prijava

Vaša prijava

FOTO: Gorica među četvrtfinalistima Kupa Krešimir Ćosića

[]

Košarkaši Gorice pobijedili su u Gradskoj sportskoj dvorani Šibenku s 93-88 i tako se plasirali u četvrtfinale Kupa Krešimića Ćosića.

Šibenčani su bolje otvorili utakmicu, tijekom prve četvrtine stvorili 12 koševa prednosti (23-11), ali su kraj prvih deset minuta dočekali sa samo pet poena više (25-20). Gosti su imali kakvu-takvu prednost sve do 27. minute, kad je domaća momčad prvi put povela u drugom poluvremenu.

Iako je Gorica pet minuta prije kraja došla do +8 (82-74), Šibenčani su ipak završnicu učinili neizvjesnom. Pri vodstvu Gorice 88-85 Paić je promašio tricu za izjednačenje, a u sljedećem napadu, 45 sekundi prije kraja, Majić je tricom za 91-85 odlučio pobjednika.

Gorica je imala šestoricu igrača s dvoznamenkastim brojem koševa, a predvodio ih je Karlo Uljarević s 22 poena. Mate Kalajžić je ubacio 15 koševa, Marko Baković je spojio 14 poena i 10 skokova, a Borna Kapusta je uz 13 poena imao i 10 asistencija. Za Šibenku su po 15 koševa postigli Ivan Gulin i Juraj Pleadin, dok je Pavao Paić imao 14 poena, 10 skokova i šest asistencija.

Objava FOTO: Gorica među četvrtfinalistima Kupa Krešimir Ćosića pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.