Prijava

Vaša prijava

FOTO: Samo Dubranec maksimalan

[]

U balonu Panadić sporta jučer su odigrane utakmice posljednjeg trećeg kola Super MNL VG. Pobjednicima skupina postali su Dubranec koji jedini ima maksimalan učinak od 9 bodova, Kuče i Kurilovec, koji je jučer poražen od Lučelnice koja je pobjedom izborila nokaut fazu, koja kreće od nedjelje, 2. siječnja.

-Nastavak naše priče, nakon kratkog predaha radi Turopoljskog srca, donio je najprije zaplete, a onda i konačne rasplete po grupama. Tekme si bile vrlo zanimljive i napete bez obzira na možda negdje veliku razliku u golovima. Svi dečki su dali sve od sebe za što bolji rezultat svoje momčadi i neki su u tome uspjeli. Neki su došli na izlet jer su se već prije osigurali, ali i njihove tekme su bile interesantne- stoji u izvještaju Zlatka Petraca.
Nastavak je već u nedjelju četvrtfinalnim utakmicama u kojima se od 12 sati sastaju; Dubranec-Ščitarjevo, Kuče-Novo Čiče, Kurilovec-Kravarsko i Pleso-Lučelnica

REZULTATI 3. KOLA:
GRUPA A: PLESO-MRACLIN 4:0 (Plepelić, Smolković, Šroler, Jendriš), DUBRANEC-VUKOVINA 5:2 (Starčević 3, Galović, Fabijanec/Karaula, Matić)
GRUPA B: KRAVARSKO-ŠČITARJEVO 3:0 (Povoljnjak, M. Tičarić, D. Tičarić), KUČE-KOSNICA 4:0 (V. Lučić 2, Radilović, T. Lučić)
GRUPA C: NOVO ČIČE-ŠILJAKOVINA 3:2 (Krlić, Đuksi, Španiček/Mrkonjić, Zlodi), KURILOVEC-LUČELNICA 1:2 (Klafurić/Žlebečić, I. Petković)

Objava FOTO: Samo Dubranec maksimalan pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.