Prijava

Vaša prijava

FOTO: Poznati polufinalisti goričke Super MNL

[]

U balonu Panadić sporta danas su odigrane četvrtfinalne utakmice Super MNL VG. Sigurnim pobjedama završnicu su izborili Dubranec, Kuče, Lučelnica i Kurilovec koji je tek izvođenjem udaraca sa šest metara svladao Kravarsko.

-Priča ide dalje! I to vrlo uspješno i uzbudljivo. Četvrtzavršnica dala nam je pregršt zanimljivih tekmi i događanja, neizvjesnost do samog kraja. Ostale su jako kvalitetne ekipe i za drugo nije bilo niti očekivati. Za pohvalu je ponašanje igrača i voditelja ekipa koji su u većini slučajeva vodili brigu oko svojih igrača, a ne na stvari na koje nemaju utjecaja. I gledetelja je bil zadovoljavajući broj i za njih vjerujemo da su uživali u prezentacijama naših vrlih nogoloptača- istaknuo je Zlatko Petrac po odigravanju današnjih utakmica.

Završnica lige je u nedjelju, 9. siječnja od 12 sati polufinalnim utakmicama u kojima se sastaju; Dubranec-Kuče i Lučelnica-Kurilovec.

-U samoj završnici ostale su 4 najvjerojatnije najkvalitetnije ekipe koje nam u ovom trenutku mogu ponuditi naše ljetne lige. Za polufinale vjerujemo takaj da buju napete i neizvjesne tekme, do zadnje sekunde bitke- poručio je Petrac.

SUPER MNL VG, ČETVRTZAVRŠNICA
DUBRANEC-ŠČITARJEVO 4:1 (Galović 3, Fabijanec/Tadić), KUČE-NOVO ČIČE 4:2 (Đuračić 2, T. Lučić, V. Lučić/Krlić, Filipović), KURILOVEC-KRAVARSKO 1:1 (4:3-6m) (Mihanović, D. Tičarić), PLESO-LUČELNICA 1:3 (Kadoić/A. Fabijanec 2, M. Perković)

Objava FOTO: Poznati polufinalisti goričke Super MNL pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.