Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: Poznati polufinalisti goričkog malonogometnog turnira

[]

U polufinalu 29. izdanja tradicionalnog HVIDR-inog malonogometnog turnira igrat će Gorenc transporti 2, Tupek auto, CB Epic Brozo i Pizza Factory, koji je od turnira oprostila branitelja naslova, Staklo Matić Max autodijelove.

Gorenc transporti za koje dan nije dobro prošao, jer obje su ekipe poražene na turniru u Vrbovcu, u Velikoj Gorici su uspjeli iznaći snagu za povratak iz mrtvih, jer Pizzeria Viva imala je na oko sigurno vodstvo od 2:0. No, sa zvukom sirene na isteku prvog dijela nadu Gorenc transportu donosi Hrvoje Humeljak, da bi sredinom drugog dijela Marin Sudar vratio susret u rezultatsku ravnotežu.

Kako su mreže u preostalom vremenu mirovale pristupilo se udarcima sa sedam metara, gdje su “transporteri” bili s(p)retniji izborivši završnicu turnira.

Tamo ih čeka Tupek auto, koji je s 3:1 bio bolji od SC Flegar. Plasman Tupek auta u završnicu, mali je raritet, jer momčad je u prvom kolu zaustavljena od SuperSporta, da bi kasnije kroz repasaž došla do završnice.

SuperSport je bio bez izgleda u susretu protiv CB Epic Brozo, čije su redove danas pojačali Jerko Leko i Mario Rac. Upravo je Rac bio junak pobjede, jer s dva rana pogotka usmjerio je susret na stranu CB Epic Brozo, da bi u drugih petnaest minuta svojim trećim pogotkom postavio konačan rezultat utakmice.

Bez pogodaka je završio susret između Stakla Matić Max autodijelova i Pizze Factory, a lutrija sedmeraca bila je uspješnija za igrače Pizze Factory, koji su na ovaj način kreirali malu senzaciju oprostivši od turnira dvostrukog osvajača.

Završni dan u Srednjoškolskoj dvorani počinje u 16 sati.

REZULTATI ČETVRTFINALA, SUBOTA 8. SIJEČANJ: Pizzeria Viva – Gorenc transporti 2 2:2 (4:5-7m), Tupek auto – SC Flegar 3:1, SuperSport – CB Epic Brozo 0:3, Staklo Matić Max autodijelovi – Pizza Factory 0:0 (0:2-7m).

RASPORED NEDJELJA, 9. SIJEČANJ: 16,00 Pizza Factory – CB Epic Brozo, 16,45 Gorenc transporti 2 – Tupek auto, 17,30 revijalna utakmica, 18,15 utakmica za treće mjesto, 19,00 finale.

Objava VIDEO/FOTO: Poznati polufinalisti goričkog malonogometnog turnira pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.