Prijava

Vaša prijava

FOTO: Pizza Factory pobjednik HVIDR-inog turnira u Velikoj Gorici

[]

Slavljem igrača Pizza Factory završilo je 29. izdanje HVIDR-inog malonogometnog turnira, koji se u organizaciji HVIDR-e Velika Gorica u proteklih sedam dana igrao u Srednjoškolskoj dvorani. U finalnom susretu Pizza Factory smogla je snage za završni korak te je preokretom protiv Tupek auta došla do pobjedničkog trofeja.

Finalna utakmica koja je odigrana pred lijepo popunjenim gledalištem završila je pobjedom igrača u žutom, koji su nakon četrdeset minuta igre slavili s 3:1 Pogotkom Josipa Jurića, Tupek auto je poveo, da bi do odlaska na predah Nikola Mrvelj vratio stvari na početak. U drugom dijelu Josip Jurić je zatresao vlastitu mrežu, da bi točku na “i” pobjede Pizze Factory stavio Karamatić.

Treće mjesto osvojila je momčad CB Epic Brozo, koja je s 4:1 svladala Gorenc transporte II. Uoči završnih susreta odigrana je i revijalna utakmica u kojoj su veterani HNK Gorice svladali veterane HNS-a s 2:1.

Završnicu turnira svojim su prisustvom uveličali i predsjednik HVIDR-e Zagrebačke županije Stjepan Gudec, dopredsjednik HNS-a Nenad Črnko, gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar te zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec, koji su dodijelili i nagrade najboljim momčadima i pojedincima, vrataru Antoniju Ercegu (Pizza Factory), strijelcu Josipu Spajiću (Tupek auto) i igraču Nikoli Mrvelju (Pizza Factory).

Objava FOTO: Pizza Factory pobjednik HVIDR-inog turnira u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.