Prijava

Vaša prijava

Marko Pancirov se oprostio od Turopoljca, novi izazov ambiciozni četvrtoligaš

[]

Mijo Stipić dugo je vagao koga staviti na upražnjeno trenersko mjesto. Zelinu koju je u minulih godinu dana vodio iskusni Vjeran Simunić, iznenada se prije tjedan dana našla u problemu, jer je uoči početka priprema Simunić odlučio ostati u Dalmaciji i preuzeti drugoplasirani sastav 3. HNL Jug – NK Hrvatski vitez Posedarje.

Takvom činu malo se tko nadao, jer Simunić je u godinu dana od kluba koji je bio na dnu Četvrte lige stvorio ambicioznu sredinu, te je Zelina jesenas zauzela treće mjesto s pet bodova manje u odnosu na prvoplasiranu Savu.

-Učinak Vjerana Simunića bio je vrlo dobar, a najveća zasluga je uspješno uklapanje mladih igrača, čime su ostvarene i naše želje da momčad većinom čine igrači iz našeg bazena- kaže nam predsjednik Mijo Stipić, kojeg su zasmetale glasine kako je treneru Simuniću uručio otkaz.

-Trener nije dobio otkaz, već je sam predložio prekid suradnje. To je najnormalnija stvar, jer treneri dolaze i odlaze- pojasnio je Stipić, koji je na upražnjeno mjesto angažirao Marka Pancirova, koji se seniorski dokazao u Mraclinu, Kurilovcu i Turopoljcu, kojega je vodio jesenas.

-Htjeli smo mladog i ambicioznog trenera. Dobili smo dobre preporuke za Pancirova i odlučili smo ga angažirati- otkrio nam je čelni čovjek zelinskog četvrtoligaša.

Pancirov koji je jesenas s uspjehom vodio Turopoljac u Jedinstvenoj županijskoj ligi emotivnom se porukom oprostio od Kuča i Kneja.

-Teško mi je što odlazim, vezao sam se jako uz klub i ne znam što me čeka u novoj sredini, no mislim da moram riskirati. Želim doći na zadnju utakmicu i zajedno s vama proslaviti naslov prvaka! Kvalitetu imate, na vama je samo da se malo više posvetite treniranju. Iz Turopoljca odlazim s teškim osjećajima, ali bogatiji iskustvom koje sam dobio u suradnji s vama! Sretno! … Kuče tuče nemoguće!- stoji u objavi Marka Pancirova.

Objava Marko Pancirov se oprostio od Turopoljca, novi izazov ambiciozni četvrtoligaš pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.